Aqua Marin

In 1995 ben ik gestart met mijn kapsalon. Mijn man is zelfstandig champignonkweker. Na de geboorte van mijn dochters hebben we mijn zaak uitgebreid met een sauna center en een beauty center.

Elk met onze eigen zaak is het niet gemakkelijk om een gezonde levensstijl te hebben. Mijn zaak, de zaak van mijn man en de kinderen eisten heel veel van mijn tijd en erergie. Daarbij was het heel moeilijk om tijd vrij te maken om gezond te eten en een beetje te sporten.

Na een rug en nek operatie, heb ik gas terug genomen. Het beauty center is er nog een beperkte keuze aan behandelingen. Door de lock down ivm het corona virus heb ik gemerkt dat ik beter volledig stop met het wellness center.

Ik ben al een tijdje bezig met natuur producten en gezonder eten. Ik ben gestart met een cursus van gewichtsconsulente om mensen beter te kunnen begeleiden in een gezondere levensstijl en een stabieler gewicht. Meer info volgt later nog...

Door mijn wellness center stop te zetten heb ik meer tijd gekregen om mij meer bezig te houden met mijn natuur producten. Alle producten zijn te verkrijgen in mijn online shop.

Natuur Product Online shop

Wil je regelmatig bestellen en zou je graag korting krijgen? Dat kan schrijf je vrijblijvend in en krijg 15% korting op al je bestellingen. Dit is zonder enige verplichting.

Partner worden en kopen met korting

Naast de natuur producten, hebben wij ook DE SLIMSTE SOKKEN TER WERELD!

45 jaar wetenschap in een sok. Onze VOXXLife Neuro Socks met de unieke VOXX Human Performance Technology stimuleren het zenuwstelsel en zetten het lichaam in homeostase. De zelfhelende krachten worden geactiveerd, die bijvoorbeeld voet-, rug- en spierpijn verminderen en ervoor zorgen dat u MEER stabiliteit, MEER balans en een BETER welzijn hebt. Kijk gerust eens op onze online shop. Neuro Socks Online shop

Wil je regelmatig bestellen en zou je graag korting krijgen? Dat kan schrijf je in en krijg 30% korting op al je bestellingen.

Partner worden en kopen met korting

We willen allemaal meer tijd hebben, meer op vakantie gaan, gezonder beginnen leven en anderen helpen hetzelfde te bereiken. Wil jij ook een betere levensstijl, een extra inkomen of een verandering in je leven. Neem zeker contact met mij op.

Sophie +32(0)479506435